Feuerwerks Vorschießen 2019

Kom je ook naar onze vuurwerkshow in 2019?

(en krijg 10% korting op je vuurwerk bestelling)

In december 2019 organiseren wij weer onze bekende vuurwerkdemo die eindigt in een spectaculaire eindshow met Spaans en Italiaans vuurwerk. Benieuwd naar ons assortiment en wil je dit graag ter plaatse bestellen met een mooie korting van 10%? Dan zien we jou graag aankomende december! Exacte datum en locatie volgen nog.

Demo Funke en Gaoo vuurwerk

Tijdens ons jaarlijkse vuurwerk evenement demonstreren we het mooiste vuurwerk van o.a. Funke en Gaoo dat wij in onze collectie hebben. Zo krijg je een goed beeld van hoe het vuurwerk eruit ziet wanneer het wordt afgestoken. Van ons ontvang je een bestellijst om tijdens de demonstratie je wensenlijstje op bij te houden. Wanneer je deze de avond van de demo nog inlevert, krijg je een mooie korting op je bestelling van 10%. Na de demonstratie van ongeveer 20 minuten genieten we met z’n allen van een aansluitende finale met spectaculair professioneel vuurwerk van Italiaanse en Spaanse kwaliteit.

Locatie

An der Bahn 2
52531 Übach-Palenberg
Duitsland

Datum & tijd

07-12-2019 – Aanvang 19 uur

Route & parkeren

Meld je aan en ontvang korting!

Meld je aan voor de vuurwerkdemo van VuurwerkDuitsland en ontvang tijdens het evenement 10-15% korting op je bestelling!

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

mailchimp_header

Vuurwerkduitsland.com

Sie sind auf der Suche nach Qualitätsfeuerwerk zu top Preisen? Feuerwerk Deutschland bietet euch eine große  Auswahl an geprüftem
Qualitätsfeuerwerk.  Bei uns findet ihr namhafte Hersteller wie Funke, Pyrocentury, Gaoo usw. Sichert euch noch heute eurer Silvesterfeuerk mit einer Vorbestellung.

Kontakt

AP-FEUERWERK GmbH
Adenauerstrasse 20 A2
52146 Würselen (Aachen)
+49 (0)2405 8924938
info@vuurwerkduitsland.com